Cautare

3285 de rezultate pentru "lista cu note la titularizare" (2.72 secunde)
Anuntul a venit la o zi dupa ce Curtea de Apel i-a respins contestatia la decizia CNSAS potrivit careia deputatul a facut politie politica. Ea considera ca decizia pe care Curtea de Apel a luat-o este nedreapta si va apela la Curtea Drepturilor Omului de la Strasbourg.
ISJ se confrunta cu o noua problema: parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene. ... - ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
"Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987. ... Activismul lui Popa de a initia o conspiratie impotriva partidului in ultimele luni, dupa ce negocierile cu PNL au dat roade, arata ca partidul este pus sub o presiune severa.
Dupa ce nebunia alegerilor locale a luat sfarsit a inceput avalansa candidatilor depistati ca au colaborat cu fosta Securitate, flagel de care nu au scapat nici unii candidati galateni.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, emisa in urma declararii ca neconstitutionala a vechii legi privind organizarea si functionarea CNSAS.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate. "De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. ... Decizia Curtii de Apel nu e definitiva si poate fi atacata cu recurs. Gafita a fost racolat la varsta de 25 de ani.
experienta in afaceri europene, sustinerea politica de la Bucuresti, competenta (CV), autoritate (profesionala, respect) si integritate. Expertii afiliati CRPE au acordat note de la 1 la 5 fiecarui posibil candidat.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
un autor cu greutate!", pe care il puteti citi in continuare. 'In ziua in care se aproba bugetul, fara nici unul dintre amendamentele PSD-ului, presedintele Consiliului Naţional isi lansa, la Casa Titulescu, doua noi volume (6 si 7) ale serialului "Romania dupa Malta".
Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat. ... Stirea despre bagarea la zdup a lui Nemtov aparea pe 23 august in Romania.
Toate erau bune si frumoase, cvartetul instalat la conducerea formatiunii (Ion Iliescu, Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea) interpreta o melodie super-cunoscuta, care devenise de-a dreptul monotona. Ei, dar iata!, la sfarsitul saptamanii trecute ritmul s-a accelerat, au intervenit cateva note noi, unele dintre ele stridente.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
"Ceilalti" inseamna partea iresponsabila a societatii, naravita la lefuri, pensii, medicamente, cartofi, benzina si gaz la aragaz. ... Uneori, pentru ca pana la proba contrarie, si pedelistii sunt oameni, cativa dintre ei gresesc, mai vorbesc despre un leu in plus oferit ici si colo.
Note: ... - Iar in topul democratiilor, publicat la fiecare doi ani de Economist Intelligence Unit, Romania a cazut de pe locul 50 in 2006 si 2008 pana pe 56 in 2010.
Cum ar putea face Ponta legatura intre Nature, FAZ și Basescu in scandalul plagiatului Acuzatiile de plagiat impotriva lui Victor Ponta, aparute in revista "Nature" și lansate de un anonim, au lasat deschisa discutia cu privire la sursa informatiilor.
google-analytics.com